Siirry pääsisältöön

Lue mielenterveyttä -haaste päättyy



Viime syksynä aloitin Read yourself mental health -lukuhaasteen, jonka tarkoituksena oli lukea mielenterveyteen liittyviä kirjoja. Tässä postauksessa esittelen ne kirjat, jotka luin itse haasteeseen, ja toivon, että käytte kertomassa kommenteissa, mitä luitte tai mistä haastekoontinne löytyy.

A book that teaches you something new: Anna Kozlova - F20
A book you can relate to: Debbie Tung - Quiet girl in a noisy world
A protagonist with a mental health disorder: Marko Annala - Värityskirja
A book about emotions: Soraya Chemaly - Rage Becomes Her
A book that breaks the stigma: Viisi naista, sata elämää
A book that helps you to understand yourself: Vanamo Karhupuro: Vain minä saan kutsua itseäni hulluksi

Lämmin kiitos kaikille mukana olleille  <3 muistakaa pitää itsestänne huolta! 

Mitä mielenterveysaiheisia kirjoja olette lukeneet? Vinkatkaa ihmeessä, vaikka ette olisi haasteeseen osallistuneetkaan! 

Kommentit

  1. En osallistunut haasteeseen, vaikka se olikin mielenkiintoinen. Tässä keväällä olen lukenut Harri Virtasen kirjan Trauma ja rakkaus ja Kati Hankkilan toimittaman kirjan Epävakaudesta elämään. Heli Suutarin kirja Kaikki kääntyy hyväksi on kirjaimellisesti sitä "lue itsellesi mielenterveyttä", todella hoitava ja voimaannuttava teos!

    VastaaPoista
  2. Haastekoontini löytyy täältä: https://oksanhyllylta.blogspot.com/2019/05/lue-itsellesi-mielenterveytta-haasteen.html

    Luettiin hieman eri kohtia ja eri kirjoja. Sinun listaltasi Debbie Tungin kirja on sellainen, jonka olen laittanut merkille Goodreadsista. Kirja kiinnostaa mutta on päässyt unohtumaan. Pitääpä tarkistaa, löytyykö kirjaston listoilta. Kiitos sinulle mukavasta ja tärkeästä haasteesta!

    VastaaPoista
  3. Kiitos haasteesta! Olisin halunnut keskittyä siihen paremmin, mutta se vähän jäi ajan puutteen vuoksi. Tässä koosteeni:

    http://iltatahdensyttyessa.blogspot.com/2019/05/lue-mielenterveytta-haaste.html

    VastaaPoista
  4. Moikka! Olen ollut totaalisessa blogityhjyydessä jo pidempään, mutta tämän haasteen sain sentään valmiiksi ja jopa yhden bingon aikaiseksi! En kuitenkaan tähän hätään pystynyt edes erillistä koontia tekemään, mutta täällä blogini alasivulla on kuitenkin lista lukemistani kirjoista: http://suketus.blogspot.com/p/suoritettuja-lukuhaasteita.html

    Ihanaa kesää! (Ehkäpä itsekin löydän taas lukemisen ilon.)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti