lauantai 7. heinäkuuta 2018

Näin heinäkuinen lukumaratonini etenee (päivittyvä postaus)

Tänään vietetään kirjabloggaajien yhteistä kesälukumaratonia. Olen parhaillaan matkoilla, mutta sehän ei maratoonaamista estä, päinvastoin. Tässä postauksessa raportoin, miten maraton etenee. Kannattaa tsekata myös blogini Insta-tili, jonne ilmestynee huomenna lisää lukukuvia.

20.40 Lukumaraton alkaa. Aloitan Rivers Solomonin Menneisyyden kaiulla.

23.20 104 sivua luettu. Menneisyyden kaiku on juuri niin hyvä kuin miksi sitä on kehuttu. Jatkan futiksen viimeisten minuuttien ja Solomonin teoksen parissa vielä hetken, kunnes uuvahdan.

8.50 Luin aamulla Menneisyyden kaiun loppuun. Solomon on upea, taitava kirjaikija, ja jään odottamaan hänen seuraavia kirjojaan. Olen lukenut nyt yhteensä 232 sivua.

11.45 Nyt aamupäivällä olen jatkanut kesken olevaa Taikuria ja taskuvarasta. Tulossa on feministknen ragepostaus - en yhtään tykkää teoksen sukupuolirooleista. Yäk, yäk, yäk. En ehkä ole kohderyhmää, mutta lapsille ja nuorille on kirjoitettava vastuullisesti ja maailmnkuvaa avartaen. Luettuna 332 sivua.

17.45 Taikuri ja taskuvaras parani loppua kohti. Sain sen nyt luettua, ja siirryn piakkoin Naomi Aldermanin Power-romaaniin. Olen lukenut nyt yhteensä 539 sivua. 

2 kommenttia:

  1. Hyvää lukumaratonia! Mä aloitin kans eilen, ja kohta jatkuu lukeminen. Liityin just sun seuraajaksi Instassa. Ihania kirjakuvia sulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivottavasti sullakin oli kiva lukumaraton! :)

      Poista