torstai 31. elokuuta 2017

Kansikuvahaasteen päätös

Keväällä julistin innokkaasti, että aion selailla kansikuvia ja tarttua visuaalisuuden analysoimiseen. No höpöhöpö - en jaksanut innostua haasteestani kovinkaan, ja varsinkin loppukesästä en muistanut kansikuvia ollenkaan. Monta juttuideaa jäi toteuttamatta, mutta ehkä postaan kansista vielä joskus.

Tämän verran sain kuitenkin aikaan:

Timo K. Mukan Tabussa on symbolisesti kiinnostava kansi.
Andersenin nuortenkirja Lukossa puhuttelee myös kansikuvallaan.
Lehtisen nuortenkirja Rebekka ja kesäprinssi on kansikuvaltaan varsin avoin ja paljastaa hyvin teoksen tunnelman.
Yuri Herreran Maailmanlopun merkit -teoksessa parasta olikin ehkä kansi...

Kiitoksia teille, jotka olette postauksillanne olleet mukana haasteessa. Voitte jättää postauksen alle linkkejä teksteihinne. Yritän elvyttää itseäni jälleen postauskuntoon, mutta lukeminen ja kirjoittaminen tuntuvat tällä hetkellä varsin nihkeältä. Muutamia ihania kirjoja on luvun alla, mutta voi olla, että syksyn kiireet viivyttävät loppuun lukemista. Palaillaan!

9 kommenttia:

 1. Hei, mulla taas tuli rohmuttua liikaakin kansia, enkä päässyt tekemään kovin syväanalyysiä niistä. jotain kuitenkin: https://adelheid79.blogspot.fi/2017/08/kansikuvataidetta-kevaisen-kesainen.html

  Kiitos kivasta haasteesta!

  VastaaPoista
 2. Hei! Tartuin haasteeseen melkein sattumalta, olin nimittäin jo valmiiksi pähkäillyt yhden kirjan kansia, joten tämä tuli kuin tilattuna. Haastepostaukseni löytyy täältä.

  VastaaPoista
 3. Ups, muistin kyllä haasteen, mutta en älynnyt, että nyt on jo syyskuu. Tällä kertaa siis jäi valitettavasti osallistumatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, välillä käy niin, mutta ei se mitään - enhän itsekään ollut kovinkaan aktiivinen haasteessani :D

   Poista
 4. Onhan näitä:
  http://hh-lukija.blogspot.fi/2017/08/kirjan-monet-kasvot-tahtiin-kirjoitettu.html
  http://hh-lukija.blogspot.fi/2017/07/kirjan-monet-kasvot-harry-potter.html
  https://hh-lukija.blogspot.fi/2017/06/kirjan-monet-kasvot-garpin-maailma-ja.html

  Kiitos haasteesta!

  VastaaPoista
 5. Heippa! Muistelin, että osallistuit Lapsuuteni kirjasuosikit -lukuhaasteeseen ja luitkin uudestaan joitakin suosikkeja. Haluatko laittaa linkkiä postauksiin ja olla siten mukana arvonnassa. Julkaisen voittajat luultavasti 6.9.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän osallistuin - ja sitten blogimaailma jäi hetkeksi pois elämästäni. Koostekin unohtui... Mutta kiitos haasteesta, se oli ihana! Lapsuuden suosikkeihin on kiva palata :)

   Poista