keskiviikko 2. marraskuuta 2016

30 X 30 - onnistuukohan?

Lokakuu hujahti ohitse, eikä se suinkaan ollut kohdallani mikään suuri lukukuu. Gradunteko vei mukanaan, enkä sen ohella ole oikein jaksanut innostua kirjoista. Jonkinlainen syysväsymys vaivaa. 

Viime vuonna oli hauska seurata, miten Kirjakko ruispellossa -blogin Mari osallistui marraskuiseen 30 sivua päivässä -haasteeseen ja päivitti blogiaan taajaan. Muutama muukin tuntuu tänä vuonna maininneen koettavansa lukea joka päivä jotakin. Nyt ajattelin kokeilla itsekin. 

Eilinen jäi bloggaamatta, mutta junamatkat opiskelupaikkakunnalle ja takaisin vanhempieni luo tarjosivat mieluista lukuaikaa. Sain luettua Laura Gustafssonin Korpisoturin ja jatkoin heti perään Anna-Kaari Hakkaraisen Kristallipalatsilla. Sivuja kertyi varmaan ainakin 150, mikä tuntui helpottavan ihanalta, kun keskittyminen on pitkään ollut kateissa. 

Katsotaan, miten blogin päivittämisen käy. Muistan aikanaan kirjoittaneeni päiväkirjaa yhden helmikuullisen verran joka päivä, ja se oli lystiä, vaikka veikin aikaa. Toisaalta menetelmä pitää kirjoittamisrutiinia yllä - sitä niin helposti lakkaa kirjoittamasta. 

Lukukuukausi on aloitettu, joten odottelen jo, että pääsen illalla lukemaan! (iltapäivään asti on pakerrettava gradua). 

Talvea odotellessa! Tänne satoi viime yönä vähän lunta, ja maisema tuntuu heti paljon kauniimmalta :) 

2 kommenttia:

  1. Osallistuin tähän viime vuonna. Se taisi riittää minulle :) Onnea koitokseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Koetan tosin olla ottamatta tätä koitoksena vaan ennemminkin päivittäisenä rentoutumis- ja rauhoittumisharjoituksena. Se tehnee hyvää.

      Poista