Siirry pääsisältöön

Tammikuinen kooste

Tammikuu alkoi lukemisten osalta vauhdikkaasti. Ehdin lukea peräti 12 13 kirjaa, vaikka alkukuusta tuntui, ettei lukeminen juuri etene. 

Luin tammikuussa vähän kaikenlaista. Mukana on runoja, keittokirjoja, novellikokoelmia, klassikkoja, sarjakuvia, käännöskirjallisuutta, kuvitettu teos, kotimaisia teoksia... Jatkoin Feminististä lukuhaastettani, samaten luin teoksia BFF-haasteeseen, novellihaasteeseen, runohaasteeseen, Muuttoliikkeessä-haasteeseen, mitä näitä nyt onkaan! Menossa on paljon ihania haasteita; jouduin jo laittamaan itselleni ylös, mihin kaikkeen olen luvannut osallistua.

Tässä kuussa luin: 


- Gaile Parkin: Kigalin kakkukauppa 

- Joyce Maynard: Haavoitettu

- Gustave Flaubert: Rouva Bovary

- Alice Walker: Häivähdys purppuraa

- Chimamanda Ngozi Adichie: Huominen on liian kaukana

- Kris Keränen: Ahistunu pupu

- Verna Kovanen: Näkymättömät

- Kirsti Kuronen: Likkojen lipas

- Moilanen & al.: Kaiketon

- Jean Kwok: Käännöksiä

- Paperi T: Post-alfa

- Petri Tamminen: Suomen historia
- Eve Hietamies: Yösyöttö

Helmikuu jatkuu yhtä vauhdikkaasti: paljon luettavaa on lukupinossa. Koitan parhaani mukaan lukea haasteisiin sopivia kirjoja, nyt lainassa on muutama lapsuuden suosikki. Annan nuoruusvuodet lainasin äänikirjana, vaikka vasta viime vuonna teoksen luinkin. 

Kysymys teille: onko teillä ollut viime aikoina ongelmia Bloggerin ulkoasun kanssa? En tiedä, miksi Klassikkohaaste-postaukseni on inhottavasti valkoisella taustalla ja miksi fontit näyttävät (oikeista asetuksista huolimatta) erilaisilta. Tällaisesta tulee ikävä mieli, vaikka periaatteessa teen vain kirjoitushommia. Olisi silti hauskaa, että täällä näyttäisi tyylikkäältä.

Kommentit

 1. En ole huomannut, että olisi. Mutta toisaalta en ylläty, sillä bloggerissa tuntuu olevan koko ajan jotain ongelmaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, eihän tämä homma aina mene niin kuin strömsössä...No, jospa ongelmat korjautuisivat pian.

   Poista
 2. Hieno lukusaalis tammikuulle! Jotain ongelmia on ollut fonttien kanssa, vaikka asetuksia kuinka säätää...Bloggerissa tuntuu olevan aina jotain häikkää :( /Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä tuli luettua yllättävän paljon, vaikka tammikuu onkin minulle yleensä ahkerinta lukuaikaa. Näemmä Bloggerin helppouden ja yksinkertaisuuden vastineena on sitten kärsittävä näistä Blogger-jumeista sitten.

   Poista

Lähetä kommentti