keskiviikko 5. elokuuta 2015

Ulkoasumuutoksia

Minun ei oikeastaan pitänyt. Pidin ruskeasta ja hailakasta.Pidin pysyvyydestä, siitä, että blogi näyttää koko ajan samalta. Pidän siitä oikeastaan edelleen.

Mutta en pitänyt taustakuvan epäkäytännöllisyydestä. Se kuvasi minua (vähän vanhanaikainen), mutta ei toiminut eikä näyttänyt kokonaisuutena tyylikkäältä. Loppui jotenkin kesken. 

Siispä toimeen! Hirvittävä urakka tällaiselle ihmiselle, joka ei oikein ymmärrä värien päälle, ei oikeastaan ole esteetikko eikä kiinnitä huomiota siihen, miltä asiat näyttävät. En osaa sävyttää. Selkeät mielipiteet minulla kuitenkin oli siitä, miltä kiva blogi näyttää: selkeä, raikas, ennen kaikkea helppolukuinen. Mitä iloa on blogista, jos tekstiä ei voi lukea? 

Pähkäilin muutamia päiviä ja iltoja, ja kysyin äidiltä apua. Sitruunatausta oli äidin suosikki, näytti parhaimmalta, helpoin lukea. Tämäkin tausta kuvaa minua, tavallaan: olen allerginen sitruunoille. Joillekin se aiheuttaa näppylöitä, mutta onneksi kovin monet eivät kuitenkaan ole kovin allergisia. :)

En lupaa vielä pysyvyyttä. Minulla oli - ja on - vähän muitakin suunnitelmia blogin varalle, mutta loppujen lopuksi on vain helpointa kirjoittaa, julkaista tekstejä, lukea ja kommentoida toisten. Sehän tämän homman ydin on.

4 kommenttia:

 1. Menit asian ytimeen kahdessa viimeisessä lauseessa, hienosti sanottu, olen saamaa mieltä.
  Vaihtelu virkistää. Itse olen vaihdellut maisemia, huonekuvia, kukkia, talvimaisemaa ja nyt on vettä ja purjeveneitä. Taidan tykätä vaihtelusta :)

  VastaaPoista
 2. Vaihtelu virkistää 😊 ja voihan blogin ulkoasullakin kertoa jotakin bloggaajan senhetkisistä fiiliksistä, ja siihen nähden olisikin jopa kummallista, jos ei koskaan tekisi mieli vaihtelua 😊

  VastaaPoista
 3. Ja ajat vaihtelee niin paljon, ettei aina tykkääkään samasta vaan kaipaa jotain uutta. Itse tykkään viilailla blogini ulkoasua ja mielestäni kaikki saavat tehdä sitä niin paljon kuin sielu sietää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on! Joskus kaipaa vaihtelua. Ja kaikenlaisen uuden kokeiluun tämä blogimaailma sopii aika mukavasti :)

   Poista