Siirry pääsisältöön

Kesäkuun luetut

Kesäkuussa on tapahtunut paljon: työni päättyivät ja muutin uudelle paikkakunnalle. Sain hieman välipalatyötehtäviä ja päätin myös uurastaa kaksi syventävien opintojen kurssia tänä kesänä. Lomasta ei siis ole tietoakaan, mutta lukea olen silti ehtinyt.

Luin kesäkuussa 10 kirjaa, joista kahdeksasta bloggasin:

Anu Holopainen: Ihon alaiset
Veera Vaahtera: Kevyesti kipsissä, Rakkautta, vahingossa ja Onnellisesti eksyksissä
Antti Hyry: Kurssi
David Grossman: Sinne missä maa päättyy
Emilia Vuorisalmi: Sekaisin LOVEsta
Helttunen, Saure & Suominen: Mieli ja maisema.

Kesäkuussa luin myös kaksi kirjaa, joista en juuri blogannut. Tammisen Meriromaanin luin uudestaan, ja Pertti Lassilan Armain aika hyppäsi lukukokemuslistalleni lukumaratonin välipalakirjana. Lassila kirjoittaa kauniisti, mutta itse arvostan kirjoissa muutakin kuin runollista kieltä. Ehkä ajatuksia oli siksikin vaikea jäsentää blogitekstiksi asti.

Ehdin kirjoitella paljon muutakin. Koitin lukumaratonata, vaikka stressasin vähän liikaa; kirjoitin kirjoista, jotka haluaisin lukea uudestaan. Lisäksi listasin kiusallisimmat lukututtavuudet.

Ensi kuussa odottaa Blogistanian yhteinen maraton ja naistenviikon naiskuvabloggaukset. Myös muutama kiva tämän vuoden julkaisu odottelee hyllyssä lukemista. Parin seuraavan viikon aikana toivon saavani velvollisuudet tehtyä, ja sitten aion keskittyä lomailuun. Mitä suunnitelmia teillä on heinäkuulle?

Kommentit