maanantai 11. heinäkuuta 2016

Lukumaratonin koonti

Urakoin lukemisien parissa sunnuntaipäivästä maanantaipäivään. Viikonloppuun ja -vaihteeseen kuului lukemisen lisäksi hillitön määrä söpöilyä, kädestä pitämistä, rakkautta, yhdessä tekemistä ja yhdessä lukemista, ja oikein hehkun onneani tällä hetkellä.

Maratonini aikana luin seuraavaa:

- kesken ollutta Jotunin Huojuvaa taloa 243 sivua (tämä oli yksi vuoden elämyksistä, mutta palataan siihen naistenviikolla)
- Eino Leinon Seikkailijatar-romaanin, 134 sivua
- Mauri Kunnaksen lastenkirjan Koiramäen lapset kaupungilla, 40 sivua (mitä nostalgiaa poikkiksen kirjahyllystä!)
- Sigaudin Viattomat-teosta 70 sivua (vähän outo ja sekava lukukukemus; katsotaan, päihittyykö tämä)
- 138 sivua Brizzin 100 onnen päivää (kevyttä)

Yhteensä laskeskelin lukeneeni rapiat 600 sivua. Se ei välttämättä paini samassa sarjassa aiempian maratonsummieni kanssa mutta jyrää silti tavallisen päivän lukusaldon. Nyt illalla olen keskittynyt lukemaan teidän muiden bloggaajien tekstejä, ja jopas lukemista riittääkin! Ihan mahtavaa, että tällainen yhteisöllinen haaste on olemassa! Kiitos vielä emäntäblogille!

Postausten osalta etenen niin, että kirjoittelen ainakin Leinosta ja Jotunista tulevalle naistenviikolle. Muuten onkin tartuttava keskeneräisiin (tai ehkä sittenkin aloittamattomiin) kirjoihin ja ehkä viimein istahdettava uuden asuntoni parvekkeelle, jos vain kesäkelit sen sallivat.

Mitkä tunnelmat teille jäi maratonista, ja miten kirjallinen elämä jatkuu maratonin jälkeen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti