Siirry pääsisältöön

Kesän lukumaraton: suunnitelmat

Lukumaraton on täällä taas! Tämän kesän kimppaurakointia emännöi Ja kaikkea muuta -blogi.

Täällä Sivutiellä maratonsuunnitelmat ovat vähän vaiheessa. Lukemista nimittäin häiritsee muun seikka - rakastuminen. Olen ollut nyt melkein viisi huimaa päivää tapaamatta poikaystävääni, mikä tietenkin on näin rakkauden alkuvaiheessa kokonaisen elämän mittainen aika! Olemme sopineet viikonlopuksi kaikkea yhteistä (mm. musiikkia ja jalkapallon katselua), joten en tiedä, missä välissä maltan tarttua sylin sijasta sylilliseen kirjoja.

Luulisin, että aloitan sunnuntai-illasta, jotta voin keskittyä lukemiseen maanantain puolella ihan itsekseni, mutta saatanhan intoutua toki aiemminkin. Tuossa viereisessä kuvassa näkyy muutama teos, joita haluaisin lukea, mutta kesken on mm. Moraviaa, Maskamea ja Jotuniakin...Parkkista olen jo aloitellut, joten lähtenen sillä liikkeelle, ja tuo tiaiskirja sopinee mainiosti ajatusten viilentämiseen aina kunkin kirjan lopussa.

Hauskaa maratonia kaikille maratonaville! Suuresta osallistujamäärästä voi päätellä, että alkuviikko menee toisten blogitekstejä lukiessa ja lukuvinkkejä nappailessa. Se kuulostaa aika hyvälle lomailusuunnitelmalle :)

Kommentit

  1. Ihana ongelma sinulla. Ota kultasi viereen ja lue hänelle ääneen kirjaa. Hyvää maratonia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin mieluisa pulma! :) Ääneen lukeminen voisi olla lystiä. Tykkäsin tosi paljon, kun vielä lukiossakin äikänopemme luki meille Petri Tammista ääneen (siitäköhän johtuu, että haluaisin lukea ääneen nimenomaan Meriromaanin). Ääneen lukeminen on aliarvostettu laji, ihminen tarvitsee tarinoiden kuuntelemista!

      Poista

Lähetä kommentti