torstai 25. kesäkuuta 2015

Lukumaratonpostausten lukumaraton: tsemppiä maratoonareille!

Huomenna (ja tänään ja ylihuomenna, aikatauluista riippuen) vietetään Blogistaniassa lukumaratonpäivää. Mikä sääli, että en itse pysty osallistumaan! Lukumaratonit ovat parhautta. Kummitädin ja vieraidenviihdyttäjän tehtävät kuitenkin kutsuvat, ja varsinkin ensimmäinen kuuluu elämän suuriin ilonaiheisiin. En siis laista tapahtumasta huonoin tekosyin.
Toukokuisen maratonin tunnelmia.
Puolivuotisen blogiaikani varrella olen ehtinyt pitää kaksi omatoimista lukupäivää. Yhden maaliskuussa, yhden toukokuussa kesäloman kunniaksi. On se vain niin rentouttavaa puuhaa! Jo aiemmin, ennen blogin aloittamista, seurailin maratonpostauksia innolla, joten ei voi sanoa, että tämänkertainen kannustajaroolini olisi huono vaihtoehto. Ehdinpähän tsempata ja seurailla muiden lukemisia!

Koska aikani ei siis riitä kirjojen lukemiseen, lupauduin pitämään lukumaratonpostausten lukumaratonin ja seurailemaan, mitä muualla Blogistaniassa saadaan luettua. Omien lukupäivieni aikana on ollut ihana saada kommentteja, ja olen oikeastaan jo odottanut, milloin pääsen itsekin onnittelemaan kirjoihin uppoutuvia :) Siispä oikein ihanaa lukumaratonpäivää kaikille teille :) Toivottavasti lukupinoon on valikoitunut suuria nautintoja. Pitäkää hauskaa ja rentoutukaa! Ihanaa, että tällaisia tempauksia järjestetään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti